Dette er en opskrift på fiberfranskbrød, som jeg har forsøgt mig frem med – og de første mange gange blev det ikke særlig vellykket, men i stedet tørt og meget tungt
Den giver et stort og luftigt franskbrødmed knasende sprød skorpe og luftigt krumme. 2 dl A38 /yoghurt naturel eller andet surmælksprodukt. Giv brødet et par rids og pensel dejen med A38 og drys med mel. 2 dl A38 /yoghurt naturel eller andet surmælksprodukt
toast- eller franskbrød½ spsk. Beyti kebab består af hakket lammekød – oksekød kan også bruges, men jeg synes, lam er med til at understrege den klassiske tyrkiske smag – lavash (tynde fladbrød), tomatsauce og yoghurt
Da jeg senere oven i købet blev introduceret for en skive rugbrød om morgenen, inden jeg måtte gå om bord i franskbrød, yoghurt eller andet, så var jeg tæt på at flytte hjemmefra med det samme
)Flutene er oprindeligt en franskbrødsopskrift fra Amo, og hvis det ikke lige er flutes man skal bruge, kan de med fordel bages som boller, i en brødform eller som et rundt franskbrød i stedet