Forretter. Mere inspiration til nytårsaften. Dette er også vores forret nytårsaften. Kylling i kokosmælk med champignons – vores anden forret nytåraften
Til dessert nytårsaften, fås der i mange hjem en form for hjemmelavet is. Derudover er isen uden tvivl et utrolig lækkert twist til nytårsmenuen, og den kan ligeledes laves i en BØRNEVENLIG udgave
Nytårsløjer. Blueberry Dream – lækker dessert til nytår. Der er lagt op til den helt store nytårsfest, hvor danske bloggere har fået en udfordring inden for en af de fem kategorier
Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Må hellere ønske et godt nytår til jer som læser med, bedre sent end aldrig, som man siger. Nytårsaften var en rigtig dejlig og hyggelig aften, som blev tilbragt sammen med et vennepar
Jeg har planer om at dele opskrifter på en masse små lækre appetizere den næste tid, som jeg vil gemme under kategorien forretter/små retter – og som også vil være perfekte små retter til at sammensætte sin egen sommer tapas
Så er året på vej til at rinde ud og forberedelserne til nytårs middagen er ved at begynde. Alle ønskes et super hop ind i 2011GODT NYTÅR6personerNytårstorsk i sprød filodej med æble og koriander200 gr torskefilet1 bundt koriander1 spsk rosenpeber2 pigonæbler1 rød chili1 pakke filodej (4 ark)Rapskimolie til stegning1 rødbede (150-200gr)4 spsk citronolieFrisk peberrod til at pynte medSkær torskefileten i 8 stave, ca
Vi kørte to forretter (begge kan findes her på hjemmesiden)-. Min kæreste plejer at holde nytårsaften med nogle af hans tætte venner, og det er kendt, at der går lidt konkurrence i, at lave det bedste mad
Nytåret er eftertænksomhedens tid. godt nytår til alle læserne. årets nytårsmenu finder du her. __________________________________________________________________________________________________________________________
Nytårsaften blev fejret stille og roligt med dejlig mad og en hyggelig aften. Vi fik en dejlig nytårsmiddag bestående af denne forret, oksemørbrad med ratatouille, krydrede kartoffelbåde og Bordelaise sauce