Denne kan også serveres som forret eller man kan med fordel komme lidt rejer eller kylling i – Dog er jeg ret vild med at komme lidt ristede forårsløg og friskkværnet peber i
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Gazpacho er perfekt at servere på tapas bordet eller som en lækker forret. Suppen er kold og spises ofte i sommermånederne, men kan også fint bruges resten af året
Den kan bruges både til en forret, frokost og som aftensmad. Når bunden er bagt, skal den køle lidt af, men inden den er helt kold smøres fyldet på og den rulles sammen
Og gerne med et koldt glas hvidvin eller hjemmelavet rabarber saft til. Drys til sidst med lidt rejer og server fx med et koldt glas hvidvin eller rabarbersaft
Men kombinationen var bare virkelig god som en snack til et glas vin eller som forret. Man kan sagtens undgå fryseren men det gør det noget lettere at skære pæne styker, når det er helt koldt