) Piskes den resterende fløde tilflødeskum. Lad det stå og køle af til stuetemperatur. Pisk fløden tilflødeskum, og tilsæt lidt efter lidt den afkølede jordbærsauce
Blåbær, brombær eller ribs kunne også være en lækker variation både i flødeskummet og til is. Bærerne vælger du også selv, men jordbær eller hindbær eller en kombination af dem, synes jeg selv er rigtig lækkert til hasselnødderne
Top med flødeskum og pynt med brombær. En pikant smag af vanilje og lidt sprøde mandler er med til at forsøde æblemosen, som jeg lægger sammen med knuste marcipanmakroner, i stedet for den klassiske æblekagerasp
Jeg foretrækker at spise kagen lun med en skefuld flødeskumtil. Klargør springformen med et stykke tilklippet bagepapir i bunden ved at spænde det fast med ringen, og klipppe overskydende papir af
Smør kanterne med flødeskum – så marcipanen hænger ved og mousserne holdes ind. Det var fantastisk at være med til at arrangere denne dag og overraske hende, for overrasket dét blev hun