Rør flødeosten sammen med champignon og hvidløg, når det er kølet af. Normalt bliver champignoner serveret som en ingrediens i salater, farsretter, saucer og lignende, men i denne opskrift er de hovedbestanddelen
Fyld bryst med flødeost pak ind i bacon og i ovnen med den. Kyllingefilet sovset ind i en god barbecue sauce i et fad med sølvpapir, 100 grader i 3-4 timer eller til det falder fra hinanden = pulled chicken
Rør flødeosten lind med en ske. Jordbærsauce. Rør flødeosten lind. Jordbærsauce. flødeost, naturel. Tag gryden af varmen og blend indholdet til en helt ensartet sauce
Den er dejlig frisk i smagen, da den indeholder flødeost. Her kan du se opskriften på en kold bearnaisesovs, en cremet kold dressing/sauce lavet på feta og hvidløg samt en lækker basilikum-hvidløgsdip, som er perfekt til små ristede kartofler
Denne gang, havde jeg brugt halvt flødeost naturel og halvt flødeost med hvidløg og urter. Forinden havde jeg lavet en barbecue sauce, som jeg hældte over og lod den stege i
Husk at røre hele tiden, da denne sauce nemt brænder på. Når mælken koger tilsættes resten af mælken, og først når det igen koger, og saucen tykner, er den klar til at blive hældt over pastarullerne
Pisk fløden til flødeskum og vend sukker, flødeost og cremefraiche i, så det får en god konsistens. På billedet har jeg tilsat et tyndt lag sauce fra de amarena kirsebær, jeg stadig har på køl fra sidste produktion
400 gr kyllingekød1 spsk olie til at stege kyllingen i1 løgca 1 helt hvidløg (alt efter smag)syltede jalapeños efter smag1 lille bøtte tomatpasta/ 3 spsk tomatpuré2 dl salsa sauce6 blommetomater skåret i tern1 rød peber skåret i små tern2 tsk paprika1½ liter vand med 2 hønsebouillon terninger100 gr flødeostcremefraicherevet osttortilla chipsSteg kyllingestykker i olie på en pande. Tilsæt salsa sauce og flødeost og lad det koge 3-5 minutter. 100 gr flødeost
)Fyldet ved bøfferne blev tomatskiver toppet med en champignon blanding, bestående af ristede hvide champignons i kvarter, tilsat et skvæt fløde og et par spsk flødeost med hvidløg og urter
Stuff peberfrugter med flødeost, bønner, aubergine og feta. Serveres magert mørbrad bøf med en rig, italiensk stil peber, oliven og Kapers sauce og vissen spinat