Vej sukker, glukose og vand af på vægten og kom i en gryde. Hjemmelavede flødebollermed marcipanbund – min favorit er den klassiske vaniljeskum med mørk chokolade
Flødebollerne er med mørk chokoladeovertræk, champagneskum og kransekagebund, så de kan fint bruges som alternativ til den klassiske kransekage nytårsaften
På trods af mit mislykkedes chokoladeeventyr endte det med at blive nogle rigtig gode flødeboller, og mine gæster var helt vilde, så alt i alt en succes
Med inspiration herfra og herfra, kastede jeg ud i projektet, og følte mig helt som en lille flødebollefabrik, da jeg fik lavet hele fire slags ud fra samme grundopskrift
Temperer den mørke chokolade og overtræk flødebollerne. Marcipan røres med sukker og æg - stil evt. Skær toppen af jordbærrene og sæt et bær på hver af de kolde marcipanbunde, med den skårne side nedad
Ældt marcipanen med de hakkede mandler. vand, sukker og glukose i en lille tykbundet gryde. Super lækre syrlige minniflødeboller, der passer perfekt til den lille hyggestund, eller som frisk indslag på kagebordet
Jeg nyder virkelig, at gå og hygge med sådanne ting. - Opskriften er inde fra og er uden glukose. Denne gang var det min søster og svoger, som skulle prøvesmage disse små hjemmelavede flødeboller - og jeg tror virkelig de smagte godt
Jeg har eksperimenteret meget med at få de perfekte hjemmelavet flødeboller, både i smagen og udseenet og et problem jeg har haft er at den varme overtrækschokolade altid har været skyld i at den lækre skum blev smasket sammen, men det har jeg fundet en løsning på nu
Vi endte nok med ca. Min søster har plaget og plaget om ikke vi snart kunne lave flødeboller og da vi skulle havde været i teateret men det blev aflyst havde vi jo allerede sat tid af så vi brugte den til at lave flødeboller