En lækker frokost med nystegte fiskefrikadeller og friskbagt glutenfrit rugbrød , det er nu meget lækkert og vi har nu fået sat en opskrift sammen, som helt sikkert vil blive brugt igen og igen
Søndag blev der lavet en portion fiskefrikadeller af den helt simple udgave lavet udelukkende af torsk, og mange af dem er blevet spist, men de sidste venter nu i fryseren
Jeg købte en fars af ren torsk, og så tilsatte jeg selv lidt grofthakket laks herhjemme. Hvis du ikke som jeg springer over hvor gærdet er lavest, så finder du her en god opskrift på fiskefrikadeller og de kan smages til med alt lige fra krydderurter til chili og citronskal
Brug en blanding af torsk og laks til fiskefrikadellerne. Fiskefrikadeller. Form fiskefarsen til frikadeller med en spiseske, og steg dem i gyldent smør ca
Steg fiskefrikadellerne gyldne i smør/olie og server dem med fx. halvdelen med laks. Herlige fiskefrikadeller – børn kan rigtig godt lide dem, også som pålæg
500 g torsk, rødspætte eller laks. 10 smør til stegningBlend eller hak fisken, rør det sejt med salt, og smag det til med peber. 1Servér med groft rugbrød, citron og remoulade
Jeg smed pakken ned i køledisken igen og fiskede en stor torskefilet op i stedet. Dog var de svære at have med at gøre på panden, de klistrede simpelthen fast, måske fordi der var så meget fedt i den væske jeg brugte
Steg fiskefrikadellerne. Ca 20 fiskefrikadeller. ca 1 kg torsk skåret i tern (ca 1x1 cm). Af denne portion bliver der til en gang aftensmad og en gang frokost til 2 voksne og to store børn, når vi laver en dobbeltportion remoslaw med druer til. Ca 20 fiskefrikadeller. ca 1 kg torsk skåret i tern (ca 1x1 cm)
Snit forårsløg, chili, feta og soltørrede tomater fint og bland det med farsen. Rens og snit salatingredienserne og anret salaten pænt på en tallerken sammen med frikadellerne