Fiskefrikadeller af laksogtorsk. En lækker frokost med nystegte fiskefrikadellerog friskbagt glutenfrit rugbrød , det er nu meget lækkert og vi har nu fået sat en opskrift sammen, som helt sikkert vil blive brugt igen og igen
Jeg købte en fars af ren torsk, og så tilsatte jeg selv lidt grofthakket laks herhjemme. Det er hurtigt at lave fiskefrikadeller - specielt hvis man gør som jeg gjorde i dag og hentede et halvt kilo færdig rørt fars på havnen i Århus
Søndag blev der lavet en portion fiskefrikadeller af den helt simple udgave lavet udelukkende af torsk, og mange af dem er blevet spist, men de sidste venter nu i fryseren
Jeg kan godt lide at blande de hvide, neutraltsmagende torskog rødspætte med den fede laks. Har du nogensinde undersøgt, hvad der er i de fiskefrikadellerog den færdige fiskefars, du køber
halvdelen med laks. Herlige fiskefrikadeller – børn kan rigtig godt lide dem, også som pålæg. Og har du en blender, så er det meget hurtigt selv at fremstille fiskefarsen
500 g torsk, rødspætte eller laks. 10 smør til stegningBlend eller hak fisken, rør det sejt med salt, og smag det til med peber. 1Kom æg, mel og mælk i, og rør godt rundt. 1Form farsen på en ske, og steg dellerne gyldne i smør på en pande. 1Servér med groft rugbrød, citron og remoulade
Fiskefrikadeller med råkost. Grillet laksog stegte grøntsager. Laksesalat. Torsk med æg og grønkålssalat. Det er en invitation, nogle guidelines og et makkerskab
Servér saucen til fiskefrikadellerne sammen med kogte kartofler og årstidens letdampede grønsager. Steg fiskefrikadellerne i smør ved middel varme i ca
For ikke at glemme fiskefrikadeller, der kan laves af torsk, laksog hvad man ellers kan finde. Frikadeller er vel bare frikadeller… Vil nogen måske mene
Fiskefrikadeller – Det er faktisk slet ikke så svært at lave sin helt egen fiskefars, og smagen bliver blot endnu bedre, når man selv har valgt smagskomponenterne
Jeg rører altid og uden undtagelse min egen fiskefars sammen, når vi skal have fiskefrikadeller. Denne gang var der kun rent hakket laks i farsen, men ofte laver jeg en fars på enten torskoglaks, eller rødspættefilet, laksog rejer