Dressingen er lidt utraditionel i den forstand, at den er en form for blanding af oliventapenade og grøn pesto (på dild vel at mærke) og således giver rigtig meget smag og karakter til salaten
Den tager ikke mange minutter at bikse sammen og med en lækker dilddressingtil og et styk groft brød så er det en dejlig og mættende ret for to personer
Dressingentil den her ret er min sædvanlige dildcreme, som jeg plejer at lave tillakserouladen. Portionsanretter du som forret, så fordel to røstier på en tallerken og pynt dem med en klat dressing, et stykke sammenrullet laks og lidt frisk dild
Vend dressingen i. Server groft brød til. Varmrøget laks er uden tvivl en af mine absolutte favoritter, og i denne ret indgår den i en salat med lynsyltede agurker, æg og masser af dild
Bland spidskål med æbler og granatæble og rør dressingen i. Jeg har lavet en kålsalat som tilbehør. Pisk æg, creme fraiche, hytteost, citronskal og dild sammen og krydr med salt og peber
og smag til med salt og peber. Rør farsen sammen med hakket dild og fintreven citronskal. Servér saucen til fiskefrikadellerne sammen med kogte kartofler og årstidens letdampede grønsager
Rør en dressing af olivenolie, citronsaft og honning og smag til med salt og peber. Her en måltidssalat med røget fisk, dild, grape og en syrlig dressing