Dressing til laks dild opskrifter

Salat med sprøde kikærter, oliven, dild og laks

Salat med sprøde kikærter, oliven, dild og laks

Dressingen er lidt utraditionel i den forstand, at den er en form for blanding af oliventapenade og grøn pesto (på dild vel at mærke) og således giver rigtig meget smag og karakter til salaten
Salat med rejer og laks

Salat med rejer og laks

Den tager ikke mange minutter at bikse sammen og med en lækker dilddressingtil og et styk groft brød så er det en dejlig og mættende ret for to personer
Laks marineret i sød dilddressing

Laks marineret i sød dilddressing

Dilddressingen her er lavet af dijonsennep, og sødet med en dadelpuré, der ligesom honning giver en karameliseret og sød konsistens tillaksen
Røstihapsere med røget laks, dildcreme og hjemmebagt surdejsflute

Røstihapsere med røget laks, dildcreme og hjemmebagt surdejsflute

Dressingentil den her ret er min sædvanlige dildcreme, som jeg plejer at lave tillakserouladen. Portionsanretter du som forret, så fordel to røstier på en tallerken og pynt dem med en klat dressing, et stykke sammenrullet laks og lidt frisk dild
Salat med Varmrøget Laks og Syltede Agurker

Salat med Varmrøget Laks og Syltede Agurker

Vend dressingen i. Server groft brød til. Varmrøget laks er uden tvivl en af mine absolutte favoritter, og i denne ret indgår den i en salat med lynsyltede agurker, æg og masser af dild
Hvidløgsknas m. røget laks

Hvidløgsknas m. røget laks

4 personer 16 hvidløgsknas fra Gamle Mølle (Købt i Netto) 250 g røget laksdild Spinat/hvidløg dressing
Blinis med laks

Blinis med laks

De blev serveret på næsten traditionel vis med små blinis, rødløg, rejer og en creme fraiche-dressing med masser af dild og citronsaft
Grov Tærte med Spinat, Laks og Pinjekerner

Grov Tærte med Spinat, Laks og Pinjekerner

Bland spidskål med æbler og granatæble og rør dressingen i. Jeg har lavet en kålsalat som tilbehør. Pisk æg, creme fraiche, hytteost, citronskal og dild sammen og krydr med salt og peber
Laksefrikadeller med citron og dild

Laksefrikadeller med citron og dild

og smag til med salt og peber. Rør farsen sammen med hakket dild og fintreven citronskal. Servér saucen til fiskefrikadellerne sammen med kogte kartofler og årstidens letdampede grønsager