S. i. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y. F. b. M. A. (. 4. ). H. L. c. 2. 1. -. 5. /. K. 0. R. 3. B. 6. 7. è. r g
Sammen med mango, lilla spidskål, de lidt syrlige blåbær (eller hindbær), samt en lækker limedressing med soya og Grillkrydderiet fra Nordisk Tang, får du en helt unik smagsoplevelse grundet dens indhold af røget chili og tang
Saften af ½ lime (ca. Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Lav dressing ved at blende peanut butter, hvidløg og citron eller lime. Forleden lavede jeg denne skål med masser af stegte grøntsager, nudler og peanut butter dressing
Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisk limedressing"
Det er dog vigtig, at der er noget bid i dressingen, så den matcher de søde mangoer og nødderne. Det stærke og søde sammen med den friske limesaft er en perfekt kombination til noget godt oksekød, men du kan selvfølgelig også bruge andet slags kød til denne ret
Råvarerne går supergodt sammen og dressingen er helt vidunderlig til. Saften fra 1 limefrugt. 1) Start med at blande dressingen med sesamolie, sojasauce, rørsukker, ingefær, hvidløg og sesamfrø. 3) Vend dressingen i salaten 4 personer. Saften fra 1 limefrugt