Dressingen er lidt utraditionel i den forstand, at den er en form for blanding af oliventapenade og grøn pesto (på dild vel at mærke) og således giver rigtig meget smag og karakter til salaten
Den tager ikke mange minutter at bikse sammen og med en lækker dilddressingtil og et styk groft brød så er det en dejlig og mættende ret for to personer
Dressingentil den her ret er min sædvanlige dildcreme, som jeg plejer at lave tillakserouladen. Portionsanretter du som forret, så fordel to røstier på en tallerken og pynt dem med en klat dressing, et stykke sammenrullet laks og lidt frisk dild
og smag til med salt og peber. Rør farsen sammen med hakket dild og fintreven citronskal. Servér saucen til fiskefrikadellerne sammen med kogte kartofler og årstidens letdampede grønsager
Her en måltidssalat med røget fisk, dild, grape og en syrlig dressing. ½ potte dild (snittet). Rør en dressing af olivenolie, citronsaft og honning og smag til med salt og peber