Dild dressing til laks opskrifter

Salat med sprøde kikærter, oliven, dild og laks

Salat med sprøde kikærter, oliven, dild og laks

Dressingen er lidt utraditionel i den forstand, at den er en form for blanding af oliventapenade og grøn pesto (på dild vel at mærke) og således giver rigtig meget smag og karakter til salaten
Salat med rejer og laks

Salat med rejer og laks

Den tager ikke mange minutter at bikse sammen og med en lækker dilddressingtil og et styk groft brød så er det en dejlig og mættende ret for to personer
Laks marineret i sød dilddressing

Laks marineret i sød dilddressing

Dilddressingen her er lavet af dijonsennep, og sødet med en dadelpuré, der ligesom honning giver en karameliseret og sød konsistens tillaksen
Røstihapsere med røget laks, dildcreme og hjemmebagt surdejsflute

Røstihapsere med røget laks, dildcreme og hjemmebagt surdejsflute

Dressingentil den her ret er min sædvanlige dildcreme, som jeg plejer at lave tillakserouladen. Portionsanretter du som forret, så fordel to røstier på en tallerken og pynt dem med en klat dressing, et stykke sammenrullet laks og lidt frisk dild
Hvidløgsknas m. røget laks

Hvidløgsknas m. røget laks

4 personer 16 hvidløgsknas fra Gamle Mølle (Købt i Netto) 250 g røget laksdild Spinat/hvidløg dressing
Blinis med laks

Blinis med laks

De blev serveret på næsten traditionel vis med små blinis, rødløg, rejer og en creme fraiche-dressing med masser af dild og citronsaft
Grov Tærte med Spinat, Laks og Pinjekerner

Grov Tærte med Spinat, Laks og Pinjekerner

Pisk æg, creme fraiche, hytteost, citronskal og dild sammen og krydr med salt og peber. Bland spidskål med æbler og granatæble og rør dressingen i
Laksefrikadeller med citron og dild

Laksefrikadeller med citron og dild

og smag til med salt og peber. Rør farsen sammen med hakket dild og fintreven citronskal. Servér saucen til fiskefrikadellerne sammen med kogte kartofler og årstidens letdampede grønsager
Frokostsalat med Pasta, Varmrøget Laks og Grønt

Frokostsalat med Pasta, Varmrøget Laks og Grønt

Her en måltidssalat med røget fisk, dild, grape og en syrlig dressing. ½ potte dild (snittet). Rør en dressing af olivenolie, citronsaft og honning og smag til med salt og peber