Dessert med lakrids marengs opskrifter

Lakrids kys..

Lakrids kys..

Jeg elsker når lækre desserter, kager, is…. Så jeg lavede marengsmedlakrids. 4 tsk lakridspulver – der findes mange forskellige slags, men jeg har fået en fra Johan Bülow i gave. Pisk 2 tsk lakridspulver i (smag til om du synes der skal mere i). marengsmassen i en sprøjtepose med en stjernetylle, du kan også forme kyskagerne med 2 tsk. Drys lakridspulver over marengsen og bag dem i ovnen ved 100 grader i ca. 4 tsk lakridspulver
Macarons med lakrids og karamel

Macarons med lakrids og karamel

De hersens lækre små macarons var ligeledes en del af desserten på Oskars fødselsdag i søndags. Mandelmel og flormelis blandes sammen, og sigtes af flere omgange ned i skålen medmarengs
Marengslagkagebunde med lakrids

Marengslagkagebunde med lakrids

Desserter og søde sager er som tidligere nævnt min helt store passion. Så derfor skal der selvfølgelig prøves nye opskrifter i køkkenet, og i dag har jeg bagt marengslagkagebundemedlakridssmag
Marengskys med lakrids

Marengskys med lakrids

En af de kager som skal bruges både om eftermiddagen og til dessert er disse små lækre og knasende sprøde marengskysmedlakrids
Citronfromage og lakridspopcorn

Citronfromage og lakridspopcorn

Resultatet blev denne dessert – citronfromage medlakridspopcorn. Derefter hælder du en smule saltet lakrids sirup over som du fordeler med fingrene mens du knuser popcornene
Iluka

Iluka

Desserten havde også et touch af hav. Mælkeis med en fløjlblød marengs serveret i en lille fin sø af tangolie
Fødselsdag........

Fødselsdag........

Aftalen med min svigerinde var, at jeg skulle medbringedessert og lidt til eftermiddagskaffen - som sagt så gjort
Lakridsmarengs

Lakridsmarengs

Brug marengs over isen, til desserten eller som lidt sødt til kaffen. -) Marengs kan laves med utrolig mange smagsvarianter, men lakridsen gør underværker her
Lakridskys

Lakridskys

Hun ville gerne have is til dessert, og så foreslog jeg hende, om jeg ikke skulle lave nogle kys til isen

Formel B

 Det hele sluttede af med denne fantastiske dessertmed navnet Havtorn en surprise.   Glaserede kalvebrisler med saltbagte rødbeder, sprøde æbler og sause med Johan Bülow lakrids