Tilsæt æg, salt og kokosolie og pisk det sammen med en elpisker, så du får en smuldredej. Altså sådan en rigtig tærte, i tærtefad, med dej, fyld og æggesnask
Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
Tærtedej Bland alle ingredienserne i en skål med hænderne til en dej. Rul dejen ud eller mas den blot ud med hænderne i en springform eller et tærtefad
Tag et stykke bagepapir og læg det over bunden af dejen og læg kuglerne i oven på bagepapiret. I fredags havde jeg ustyrlig lyst til at lave madtærtetil aftensmad
Saml dejen og læg den på køl i en lille times tid – eller længere. Til bunden skal du bruge. Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert, Opskrifter og tagget asparges, madtærte, Opskrifter
Selve butterdejsopskriften bliver til mere butterdej end der skal bruges i en tærte, ca dobbelt så meget, men dejen vil være næsten umulig at have med at gøre hvis jeg gør den mindre
Dej. Det blev til en madtærte med kartofler, og kødet koldt i skiver ved siden af. Jeg smider stort set aldrig mad ud, har i mange år haft det næsten som en sport, at finde på hvad jeg nu kan anvende resterne til
Dejtil bund. Bland imens æg, hytteost, salt sammen og tilsæt derefter spinat og champignon. Jeg har længe ønsket mig at eksperimentere lidt med madtærter – hvorfor jeg først er kommet i gang nu, ved jeg ikke – for resultatet af min første madtærte blev fuldstændig perfekt
Melet tilsættes så lidt efter lidt mens du rører, indtil du får en sammenhængende dej. Det fantastiske ved pizzaer er jo, at når dej og tomatsauce er på plads, kan man være kreativ med resten af fyldet