Dampet fisk med grøntsager opskrifter

Dampet torsk i ovn med lime på kål

Dampet torsk i ovn med lime på kål

Dampet torsk i ovn – Det er ikke ofte du læser om fiskeretter her på siden. Ja indrømmet – jeg er normalt ikke særlig vild medfisk
Salsa

Salsa

Du kan også bruge retten som tilbehør til en utrolig mange fiskeretter som ovnbagt laks, dampet torsk, i lakseruller og så videre
Ideer til madpakker

Ideer til madpakker

Fiskefrikadeller, tun, torskerogn, røget ørred, laks, dampet. Fisk. vitaminer, mineraler og fibre, der giver maven noget at arbejde med
Blomkålspure

Blomkålspure

Det kan bruges som tilbehør i stedet for salat, dampede grøntsager eller lignende – bare tilsæt lidt dampet blomkål og ristede mandelflager eller ristet bacon
Vild med ...kål :)

Vild med ...kål :)

Spis også gerne kålen rå eller let dampet så ofte som muligt. fed fisk til grønkålen-så styrker du hermed optagelsen af kalk via det D-vitamin, som du indtager medfisken

Cremet gulerodshummus

Senere på aftenen lavede vi tarteletter til aftensmaden, der bestod af en sprød bund og klassisk fyld meddampet kylling og ekstra sprødt grønt
Fiskefrikadeller m. torskerognssalat og grøntsagsfad

Fiskefrikadeller m. torskerognssalat og grøntsagsfad

Derudover skulle der også være lidt grøntsager til, og det blev til et grøntsagsfad med kartofler, bønner, tomater og grønne oliven, som jeg blev inspireret af fra en af Jamie Olivers udsendelser fra "the naked chef"
Husmor-sushi

Husmor-sushi

• Lidt dampet laks, gerne marineret let i soya, ingefær, hvidløg er også fint. Hertil kan nu tages en bid fisk/reje/omelet/steak og grøntsager på pind
Super nem ovnbagt ørred

Super nem ovnbagt ørred

Det kunne også være dampet blomkål og ærter. Fisk og masser af grønt, lækkert og samtidig sundt. I mens anretter du ørred i et ovnfast fad og krydrer med salt, peber og dild

Forår som i ‘provinsen’

Hæld olien over rå eller dampetfisk. Prøv at braisere fennikel, gulerødder, løg ved blot at filme en sauterpande med lidt olie, grøntsager ovenpå, salt og peber, evt hakket ikke-kinesisk hvidløg samt din favoritkrydderurt, låg på og halvhøj varme til grøntsagerne er al dente