Creme fraiche bagekartofler opskrifter

Fyldte bagekartofler

Pisk kartoflen til mos sammen med flødeosten og cremefraiche. Jeg kan rigtig godt lide amerikansk mad og da jeg prøvede disse fyldte bagekartofler, fik jeg endnu en favorit
Ungarnsk Gullashsuppe

Ungarnsk Gullashsuppe

Smag suppen til og servér den rygende varm med en stor skefuld kold cremefraiche. 4 bagekartofler. 4 bagekartofler
Den perfekte bagte kartoffel

Den perfekte bagte kartoffel

Bland cremefraiche med purløg, revet ost og smag til med salt. Skyld og tør dine bagekartofler. Kom cremefraiche i din nybagte kartofel
SPRØDE FRITTER & CHILI MAYO

SPRØDE FRITTER & CHILI MAYO

1 kg kartofler (små nye skåret i halve, eller som her store bagekartofler skåret i grove fritter. 2 dl cremefraiche (jeg bruger gerne Thise 18%). 1 kg kartofler (små nye skåret i halve, eller som her store bagekartofler skåret i grove fritter. 2 dl cremefraiche (jeg bruger gerne Thise 18%)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Cremefraiche. Når røstien er færdig kommes fordeles stenbiderrogn, rødløg og dild ovenpå og den serveres med citron og cremefraiche til
Tartiflette

Tartiflette

Fordel cremefraiche ovenpå og skær osten tværs igennem, så du får to store stykker. 6 bagekartofler. 4 spsk cremefraiche. 6 bagekartofler. 4 spsk cremefraiche
Fyldte bagekartofler

Fyldte bagekartofler

Hvis man laver bagekartofler, betyder det ikke noget om man laver 4 eller 8. 4 bagekartofler fra dagen før. 2 spsk cremefraiche. 4 bagekartofler fra dagen før. 2 spsk cremefraiche
Kalkunbryst på grøntsagsbund

Kalkunbryst på grøntsagsbund

Til bagekartoflerne laves en dressing af cremefraiche, citronsaft, persille, salt og peber. Hvis man laver bagekartofler til, kan man med fordel bage dobbelt så mange som man skal bruge - så kan man lave fyldte bagekartofler dagen efter
Weekendmad uge 43 - Inspiration, indkøbsliste, opskrifter og tips

Weekendmad uge 43 - Inspiration, indkøbsliste, opskrifter og tips

2-3 modne avocadoer2-3 modne tomater4 røde chilier2 agurker22 forårsløg2 skalotteløg1 rød peberfrugt2 store bagekartofler1 bakke blåbær15 passionsfrugter1 krukke frisk koriander1 krukke timian1 krukke mynte1 limefrugtMejeri- og ferskvarer. 1 pose revet cheddar (alternativ et helt stykke, som du selv river)1 bæger cremefraiche 18%1/4 l piskefløde½ l sødmælk1 pk smør1 bakke ægKolonialvarer. Guacamole2-3 modne avocadoer2-3 modne udkernede tomater2 røde udkernede chilipebre1 håndfuld forårsløg1 håndfuld frisk korianderHavsaltfriskværnet sort peberSaften fra en halv limefrugt1) Kom avocado, tomater, chilipebre, koriander og forårsløg i en foodprocessor eller blender og mix (jeg foretrækker min guacamole lidt grov i det, og kører derfor ikke blandingen alt for hårdt, men det er naturligvis en smagssag)2) Smag til med havsalt, friskvkævrnet sort peber og saften fra den halve limefrugtTortillas med fyld2-3 håndfulde revet cheddar2 forårsløg skåret fine2 håndfulde friske hakkedekoriander1 rød udkernet og finthakket peberfrugt1-2 røde udkernede finthakkede chiliepebre 1 pose mexicanske tortillas1 bæger cremefraiche 18%1) Bland fyldet, og kom en god håndfuld mellem to tortillas (alt efter hvor store tortillasen er)2) Varm en slip-let pande op og kom en lille smule olie på. 3) Server med guacamolen og cremefraicheFilet af dådyr med syltede løg, abrikosgelé kartoffelpuré, blåbær og fondantMums. 4 fileter af rådyr (eller en steg, som skæres ud)olivenolie2 skalotteløg1 dl hvid balsamicoeddike130 g sukker100 g tørrede abrikoser2 blade husblas2 bagekartofler100 g mandler50 g smørblåbærtimian 1) Abrikoserne kommes i en gryde med 50 g sukker og vand, så det dækker. Når massen er stivnet, kan den skæres ud i geléstykker5) Skræl bagekartoflerne. 2 store bagekartofler. 2 bagekartofler
Kartoffel porre suppe

Kartoffel porre suppe

Melede kartofler, som bagekartofler, koger nemmere ud. 25 gram smør2 fed hvidløg1 skive bacon eller røget tørret skinke3 store porrer1½ liter vand500 gram kartofler1 spsk soya1-1½ spsk saltpeber1 dl fløde eller cremefraiche. 1 dl fløde eller cremefraiche
Babysalt med bagte rødder og pærer

Babysalt med bagte rødder og pærer

Blend gorgonzola med cremefraiche til en flydende dressing. olivenolie Salt og peber 2 bagekartofler 150 g bacon i tern 2 pærer 50 g valnødder ½ bakke babyleaves. 100 g gorgonzola ½ dl cremefraiche