Tag citronerne ud af kyllingen og pres saften ned ifadet. Og når sådan en kyllingtilberedesi et fad med kartofler og grøntsager, så alt får smag fra hinanden, bliver det hele bare endnu bedre
Pynt med friskerosmarinblade og server med kartofler (fx nye danske kartofler vendt i smør og finthakkede krydderurter, flødekartofler eller tryllekartofler ) en stor skål grøn salat og måske et glas god vin – en perfekt lørdagsmenu, som også er nem og god på lidt travlere hverdage
Derefter tages fadet ud, madlavningsfløde hældes ved og saft af en citron klemmes ud over. Derefter skrælles kartofler og gulerødder, skær dem i grove stykker sammen med de andre grøntsager og kom dem ifadet, kom olivenolie og salt hen over og bland godt
saft af ½ citron. Svinemørbrad med bacon og salvie og ovnbagte kartofler. I dag faldt valget på denne omgang kyllingtikka masala en skøn ret som jeg klart vil anbefale jer at prøve
Bland agurk, radiser og forårsløg med citronsaft, olie og grofthakket kørvel eller dild. Anret spidskålen på et fad, læg kyllingestykkerne ovenpå og server med kartofler og agurkesalsa
Behold stilkene og stop dem sammen med citronerneindikyllingen. Imens du skærer kyllingen ud, skraber du kartoflerne løse af bunden på bradepanden og hælder skyen fra over i en skål
flydende honningSaften af ½ citron og evt. kylling, gryderetter eller måske til laks. Jeg bruger kartofler – selvsagt – gulerødder, jordskokker, pastinakker, persillerødder, rødbeder og søde kartofler, som jeg skærer ud i både, skiver, halve eller større og mindre stænger – ligesom pommes frites