VERDENS BEDSTE CHOKOLADEBROWNIE MED HASSELNØDDER OG SALTKARAMEL. Resultatet finder du nedenfor, og det blev selv sagt den bedste chokoladebrownie jeg endnu har smagt
F. i. n. d. e. s. r. o. g. t. b. c. h. k. l. a. w. m. j. M. p. f. A. u. C. S. æ. v. y. P. ,. ø. B. D. 2. 0. (. ). 1. 5. 3. /. -. å. H. T. K. V. 4. x. N. 7. 8. Ø. G
Igen er erstatter dadlerne hvedemel, sukker og smør. Jeg har for eksempel netop lavet denne lækre, rå chokoladebrownies, som I selvfølgelig får opskriften på med det samme
Jeg bagte denne brownie med sorte bønner og mandelmel, hvilket gør den både proteinrig og glutenfri. Lørdag duftede hele køkkenet af chokoladekage, for jeg var gået igang med denne chokolade lækre brownie
Som I kan se, er det jo faktisk bare bagt banan og kakao, så I må ikke forvente den mest revolutionerende smagsoplevelse nogensinde, men hvis en spontan lyst til noget sundt, sødt og lækkert pludselig rammer jer, er de her chokoladebrownies med kun tre ingredienser et alletiders nemt og godt bud på at få stillet netop dén på ingen tid og uden slid
mørk chokolade**, grofthakket. tilsat kokosolie og mandelmel, så blodsukkeret holdes stabilt. Brownien kan både laves vegetarisk og vegansk (med og uden æg)
Smeltchokoladen forsigtigt i mikroovnen eller over vandbad. Det blev til en cheesecake brownie med hindbærskum, og den er uden tvivl en af de bedste kager, jeg nogensinde har fremstillet og ædt
Rør chokoladestykkerne og gojibærerne sammen med dadel-massen (hvis man ikke ikke ønsker chokoladestykker eller gojibær undlader man det bare og fortsætter uden)
50 g mørk chokolade (gerne smeltet medmindre du foretrækker “chunks”). Du skal bruge. Giver 4 portioner. 240 g udblødt og kogte (eller 1 dåse drænede) sorte bønner
Smelt smørret i en gryde, tilsæt hakket chokolade og smelt det under omrøring. Skær nougat og marcipan i små tern og vend dem i dejen sammen med hasselnødder og chokoladechunks
Det er vist ingen hemmelighed, at denne chokoladebrownie godt kan gå hen og blive lidt vanedannende. Lav et vandbad, hvor du smelter den mørke chokolade og kokosolien