syrligt, sødt, sprødt, salt og cremet, og så passer den perfekt til denne tid på året, hvor der er danske solmodne kirsebær og friskbælgede ærter i butikkerne og solskinsvejr udenfor til at grille – denne bulgursalat er nemlig perfekt som tilbehør til et stykke grillet kød, kylling eller fisk og som salat til frokost/madpakken dagen efter
være i form af feta, kylling, rejer eller tun. Spicy kyllingedellermed sød. Igår lavede jeg denne skønne bulgursalat, og jeg skal love for at der er masser smag i
Du kan servere bulgursalaten til kød, kylling, fisk eller alene som vegetarisk måltid – og den er også god på madpakken dagen efter, skulle jeg hilse og sige
Gerne med nybagt brød og fisk eller kylling. Bandt andet har jeg lavet asparges vendt i parmesanost og brødkrummer og Gedeost brushetta – mmm… Selvfølgelig har jeg også fået inspiration fra deres blog til denne fantastiske bulgursalat
Derfor blev denne lækre bulgursalatmed ovnbagte gulerødder og rødbeder, avokado, feta, citronsaft og -skal og friskhakket persille brygget sammen den anden dag
Server salaten til frikadeller, kylling eller laks og jeg lover dig, at du ikke bliver skuffet. Denne skønne bulgursalat har min veninde Charlotte introduceret mig for