Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidt frisk spinat og saltet feta
Det er så vendt med friske krydderurter, syrligt-søde æbler, saltet fetaog søde dadler. Skær æble ogfeta i små tern, hak krydderurter fint og rør alt dette sammen med linser og hakkede dadler
Denne tærte er en rigtig efterårsversion lavet på en grov bund og fyldt med hokkaido græskar (min yndlings yndlings yndlings grøntsag på denne tid af året), nærmest karamelliserede bløde løg, timian ogfeta
Og så er jeg virkelig vild med kombinationen af ovnbagte, søde kartofler, sprøde og syrlige æbler, saltet og cremet fetaog en lækker nøddeagtig tahindressing
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Frikadeller medbulgur. Servér med kartofler, tomatsalat, bruschetta eller hvad du nu synes. Bulgur bruges i det mellemøstlige køkken i farsretter, salater og brød
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerneog skær en skive af bunden for de står stabilt
Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.