Du tager først et godt brød - gerne ciabatta, skærer det ud i mundrette skiver, gnider dem ind i olivenolie, knust hvidløg og salt på begge sider, griller dem i ovnen (eller steger dem på panden) og pryder dem med din dit yndlingspålæg
Denne ret minder nok mest af alt om bruschetta, dog uden brødet. Aubergine bruschetta er perfekt som forret, og er både smuk at se på og smager også skønt
Jeg fik for nylig bruschetta, som min mor havde lavet, og jeg var overrasket over, hvor godt det smagte, så i dag fik jeg lyst til at gøre hende kunsten efter
Kan godt lide at lave noget simpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende til mine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschettabrødSådan gør du. Smør oliven tapenade på de små bruscatta brød og put en tyk skåret bruschetta pølse på toppen Lækker og smagfuld anretningVelbekomme 350 sorte oliven
Legg tomatsalaten på de ristede brødskivene med kyllingfilet i skiver og server straks. 4 skiver brød 4 stk kyllingfilet 1 ss olje til steking 6 stk tomat 4 båt hvitløk 5 ss hakket frisk basilikum 2 ss olivenolje 1 ts salt ½ ts pepper Stek brødskivene i litt olje i en stekepanne til de får fin farge. 4 skiver brød
Tynde skiver hvidt brød. Hapserne her – bruschetta med Danablu, honning, pære og timian er hurtigt lavet, og de kan gøres klar på forhånd og først bages, lige når man skal bruge dem
Olje og hvitløk til pensling av brød. Bruschetta kommer i utrolig mange varianter. Rist brødskivene, pensle med olivenolje og gni dem med en delt hvitløksfedd