Dette er bare en lækker mundfuld, samtidig så er det lige mig, nemt og hurtigt at lave. Det er en virkelig snasket model, og den smager altså bedst når den stadig er lun
Da jeg skulle bage brunsviger første gang sidste år, kastede jeg mig ud i Claus Meyers opskrift, da jeg har rigtig gode erfaringer med hans opskrifterpå både brød og kage, og han har bare en evne til at gøre kagerne en lille smule mere luksusagtige, hvilket også er tilfældet med hans brunsviger
De tre (små) ændringer, jeg har lavet, er mindre gør og dermed mere hævetid (ellers havde den en tendens til at smage af gær) og smør, der æltes ind i dejen, i stedet for smeltet
I. l. ø. r. d. a. g. s. f. e. j. v. i. m. n. V. h. t. ,. o. k. y. u. p. D. å. æ. b. O. z. H. N. J. S. C. M. c. E. K. ). B. (. 1. 2. 3. x. 4. ½. 5. 0. 8. R. /. L. T. Æ. P. F. -. U. |. <. ". ) l
Hvem kan ikke lide sådan en god og snasket brunsviger som gemmer på små huller fyldt med remonce. Jeg elsker at få sådan et stykke til morgenmaden, altså efter den sunde og alm
Og normalt så plejer jeg jo at informere jer om alle de særlige økologiske ingredienser, man finder på hylderne hos Lidl, når jeg udvikler opskrifter for dem
Jeg har længe haft lyst til at bage brunsviger, men har altid været bange for, at den skulle blive tør og kedelig, men så fandt jeg en rigtig god opskrift
Den oprindelige opskrift fandt jeg på en af mine yndlingsblogs nemlig Anne au Chokolat. Da pigerne kom om aftenen var der blevet lavet to glas mysli, en dej var sat til langtidshævning og en nybagt brunsviger stod på bordet
Hæld dejen ned på bagepapiret, og rul den ud med en kagerulle, så den passer til fadet (hvis dejen er for klisteret til at rulle ud, så kan du drysse meget meget lidt mel på den)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.