Når de er helt tørre, fordeles der lidt olie i dem (sørg for at det kommer over det hele - swirl ægget lidt rundt), og de placeres i små hjemmelavede "reder" af staniol på en bageplade, med åbningen opad
For ca et år siden, før jeg startede med denne blog, afprøvede jeg en helt fantastisk brownie. Den endte dog med at blive ret dyr, idet der skulle bruges mandelsmør, og jeg fandt kun et lille og dyrt glas hos min lokale øko-pusher
Skyld bønnerne godt inden du blender dem med mælk, olie og peanutbutter. De er ikke sprøde (så er i advaret), men de er runde, lækre og et langt sundere alternativ til den sprøde og sukkerfyldte cookie vi er vokset op med
Skyld bønnerne godt inden du blender dem med mælk, olie og peanutbutter. De er ikke sprøde (så er i advaret), men de er runde, lækre og et langt sundere alternativ til den sprøde og sukkerfyldte cookie vi er vokset op med
En let kage med en smag og konsistens a la brownie, men bagt uden smør eller æg, i stedet er brugt banan og koldpresset olie til at give en "fed" konsistens
Verdens bedste brownie. placer bollerne på en bageplade med bagepapir og sæt i ovnen. i en mellem store gryde, bland soya sovs, vand, farin, risvinsedike og sesamolie ved lav varme indtil farinen er opløst i massen
I går aftes var dagen hvor der blev holdt en hyggeaften herhjemme i selskab med dejlige damer, og samtidig var det muligt at købe børnetøj fra POMPdeLUX
Jeg ønsker, at Buddhas Brownies skal give et troværdigt billede af, hvad en vegansk madblogger tænker og føler omkring madlavning, og hvad vi putter i munden