Det er brødmed masser af luftighed og en lidt sej krumme. Det kan selvfølgelig også sagtens bruges sammen medlidt pålæg, som jeg gjort på billedet ved siden af
Brødtype. Jeg kan godt lide der er lidt blandet struktur i grovboller, så jeg nøjes ikke med kun at bruge korn, men også flager, det er bare mere interessant og smager iøvrigt rigtig godt
Når der bliver bagt brød herhjemme er det oftest en langtidshævet en af slagsen, men da bollerne skal spises i aften er det jo begrænset hvor lang tid de kan stå og hæve
Et ravbrød kunne være lidt ligesom nogle whiskey’er og sågar snaps, som lagrer med rav. Det er en meget blød dej og skal helst æltes med røremaskine eller elpisker, men man kan selvfølgelig godt gøre det med en ske, men forvent så at det tager lidt længere tid
Jeg kan, som man nok kan se på mange af de andre opskrifter, godt lide lidt grovere brød, og jeg syntes det klæder sådan nogle fødselsdagsboller rigtig godt medlidt fuldkornsmel
Med denne her opskrift for du nogle rigtig gode sunde grove fiberboller som både er godt til morgenbordet, men også som tilbehør til mad eller som sandwichbrød
Det er nogle dejligt kraftige næsten rugbrødsagtige surdejsboller med en mørk dybde i smagen som kommer fra den mørke øl og malten, som samtidig også har en sødme så man næsten tænker lidt på kage