Brød med lidt hævetid opskrifter

Francescone brød

Francescone brød

Det er brødmed masser af luftighed og en lidt sej krumme. Det kan selvfølgelig også sagtens bruges sammen medlidt pålæg, som jeg gjort på billedet ved siden af
Brød med soltørrede tomater og oliven

Brød med soltørrede tomater og oliven

Jeg er ikke smagsforskrækket om morgenen, tvært imod, der må godt være lidt power på smagsindtrykkene og her gør dette brød sig yderst godt
Det Nye Brød fra HTH

Det Nye Brød fra HTH

Så er der serveret rygende varme boller, og spis dem med det samme medlidt koldt smør. Fuldkorns surdejsboller med honning og kerner, Tidsforbrug
Opskrift på bløde og luftige boller

Opskrift på bløde og luftige boller

Put dejen i en skål som er smurt medlidt olivenolien, og smør også overfladen på dejen medlidt olie så der ikke kommer en “skorpe” når det hæver
Grydebrød med græskar

Grydebrød med græskar

Her går jeg ikke så meget i detaljer med tekniske forklaringer, hvis man gerne vil have lidt mere af det, kan man læse mit tidligere grydebrøds indlæg
Kærnemælksbrød

Kærnemælksbrød

Inden du propper brødet i ovnen er det en god ide at ridse det med en skarp kniv og drysse lidt ekstra mel ud over
Opskrift på Grovboller

Opskrift på Grovboller

Brødtype. Jeg kan godt lide der er lidt blandet struktur i grovboller, så jeg nøjes ikke med kun at bruge korn, men også flager, det er bare mere interessant og smager iøvrigt rigtig godt
Opskrift på Fladbrød

Opskrift på Fladbrød

Det er lidt sjovt medfladbrød, at der findes så mange varianter, når man kigger rundt omkring i verden
Majsboller

Majsboller

Brødtype. Lækre sprøde lune majsboller med smør og så en god ost, så har man en rigtig god start på dagen
Bryggerboller

Bryggerboller

Jeg har lavet masser af brødmed malt og jeg tror aldrig jeg bliver træt af den dejlige let bitre smag man får fra brændt maltmel
Bolle med Pulled pork og coleslaw

Bolle med Pulled pork og coleslaw

Når der bliver bagt brød herhjemme er det oftest en langtidshævet en af slagsen, men da bollerne skal spises i aften er det jo begrænset hvor lang tid de kan stå og hæve
Ravbrød

Ravbrød

Et ravbrød kunne være lidt ligesom nogle whiskey’er og sågar snaps, som lagrer med rav. Det er en meget blød dej og skal helst æltes med røremaskine eller elpisker, men man kan selvfølgelig godt gøre det med en ske, men forvent så at det tager lidt længere tid
Indisk linse karrysuppe

Indisk linse karrysuppe

De smagte nu også helt OK og kan anbefales, hvis man har lidt knap med tid. Det endte så alligevel med, at han vældig begejstret tog for sig to gange
Fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller

Jeg kan, som man nok kan se på mange af de andre opskrifter, godt lide lidt grovere brød, og jeg syntes det klæder sådan nogle fødselsdagsboller rigtig godt medlidt fuldkornsmel
Fiberboller

Fiberboller

Med denne her opskrift for du nogle rigtig gode sunde grove fiberboller som både er godt til morgenbordet, men også som tilbehør til mad eller som sandwichbrød
Hurtigt Hvede Grydebrød

Hurtigt Hvede Grydebrød

Så er der ellers serveret et lækkert hvede grydebrødmed masser af smag, server gerne straks medlidt olivenolie, mortadella og tomat
Varme Vinterboller

Varme Vinterboller

Det er nogle dejligt kraftige næsten rugbrødsagtige surdejsboller med en mørk dybde i smagen som kommer fra den mørke øl og malten, som samtidig også har en sødme så man næsten tænker lidt på kage