Brød med grahamsmel opskrifter

Friskbagt brød og varmt te

Friskbagt brød og varmt te

resten at melet skal være kerner og grahamsmel. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Tillige med er det nemt at lave. Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighed i røremaskinen med en ”spade”
Tre nemme koldhævede brød

Tre nemme koldhævede brød

Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Opskrift på nem og svampet brød

Opskrift på nem og svampet brød

Brødet er perfekt som tilbehør til aftensmaden eller til tapas med pesto til. Jeg har fået denne super nemme og lækre opskrift som jeg vil dele med jer
Chapati Brød

Chapati Brød

Det indeholder slet ikke fedt, selvom nogle inderer kan lide at pensle det med lidt smeltet bøffelsmør
iranske brød (nan-e-barbari)

iranske brød (nan-e-barbari)

Dette brød bages i Iran udelukkende med hvedemel, men jeg kan godt lide lidt grovhed i brød, så jeg har tilsat grahamsmel
Våd surdej til lyst brød

Våd surdej til lyst brød

Surdejen er mest kendt for, at være det hævemiddel man bager rugbrødmed frem for gær, men en surdej kan sagtens bruges til lyst brød også
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder. K-vitamin er blandt andet væsentligt for blodstørksningsprocessen i kroppen, og C-vitamin er vigtigt for vores immunforsvar og dermed vores evne til at modstå virus og bakterier
Grahamsboller - nemt og lækkert

Grahamsboller - nemt og lækkert

Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Koldhævede gulerodsboller

Koldhævede gulerodsboller

De skal ikke æltes, så der kommer hverken melklister på køkkenbord eller hænder, og derfor er der minimalt med oprydning
Grove pølsehorn

Grove pølsehorn

Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel og havregryn og rør godt
Bananboller....

Bananboller....

Hold øje med dem, de skal være gyldne på toppen. grahamsmel. Hæld havregryn og grahamsmel i og rør godt. grahamsmel
Pizzadej

Pizzadej

Men det betyder ikke at det skal være pizza fra din lokale pizza-pusher, selvom han med garanti vil sætte pris på de flere hundrede procent han får i avance