Brød med fuldkornsmel opskrifter

Surdej - fra rosin til brød

Surdej - fra rosin til brød

Jeg smider alverden ting i mit brød, smagsmæssigt og struktur-mæssigt skal jeg SE hvordan det fungere, jeg kan ikke nøjes med at få "fordi jeg siger det" - fra nogen

Hvidt brød med god samvittighed

Men ja, de smager super dejligt, og man kan sagtens smage, at der er brugt en fuldkornsmel, hvilket giver brødet en lækker struktur og en dybere smag
Verdens bedste økologiske brød

Verdens bedste økologiske brød

Du skal regne med at bruge et par forsøg på, at finde den helt rigtige bagetid, så brødet både er blevet gennembagt, og samtidig ikke er blevet for brændt
Nanettes spicy november brød

Nanettes spicy november brød

Bland sigtemel, kamutmel, og det revet æble (med skræl) i en anden skål. Et godt tip er du kan piske melet med et piskeris for at fjerne klumper
Pizzadej

Pizzadej

Men det betyder ikke at det skal være pizza fra din lokale pizza-pusher, selvom han med garanti vil sætte pris på de flere hundrede procent han får i avance
Et glædeligt gensyn: grov frøsnapper

Et glædeligt gensyn: grov frøsnapper

"Sommer og sødt brød". I denne omgang får du en opskrift på søde og lækre frøsnappere lavet medfuldkornsmel og den syndige remonce
Lækre bløde fuldkornsboller

Lækre bløde fuldkornsboller

I formiddags, mens Esther tog en middagslur, bagte jeg disse lækre bløde fuldkornsboller som fungere rigtig godt som en morgenbolle med ost og marmelade, men bestemt også som en sandwichbolle i madpakken
Fuldkornsboller

Fuldkornsboller

Durummel har en evne til ikke at gøre brødet tørt, men gør det nemmere at arbejde med den hævede dej
Boller med chiafrø

Boller med chiafrø

fuldkornsmel. Da chiafrø suger vand til sig kan dejen godt være rart våd og jeg plejer derfor at røre dejen med en ske i en skål
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

brødmed våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Man lærer at lave flere forskellige slags brød
Koldhævede boller med æble og kanel

Koldhævede boller med æble og kanel

Æblerne giver en dejlig fugtighed, og så er dejen nem at lave og fyldt med havregryn og lidt fuldkornsmel, der gør dem grove, giver mere bid og mæthed
Luftige grove burgerboller

Luftige grove burgerboller

Bløde og lette boller er et must til en burger, da brødet ellers meget nemt tager magten fra de lækre sager inden i bollen