Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Jeg havde en drøm om nogle med gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse. 4 æg. 4 æg. Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli
Form bollerne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Jeg har eksperimenteret med at lave boller uden mel, men som samtidig minder om en bolle og hænger ordentlig sammen, og det er lykkedes for mig nu
Portionsanret med halve æg i sovsen, rugbrød og en dusk grønt – f. Om det så er blødkogt, smilende, pocheret eller spejlæg – som vel og mærke ikke har været udsat for den helligbrøde at blive vendt under stegningen – er mindre vigtigt
Med inspiration fra paleokostformen har jeg lavet dette ”brød”, som er lignende det velkendte stenalderbrød, men dette er dog uden alle de forskellige typer af nødder og frø blot kun nogle af dem
Sprøjt en brødformmed bage fedt, hæld dejen ned i formen, bank den på plads et par gange. Find alle dine ingredienser frem inden du går i gang med at bage
Efter at han havde talt mig fra at købe den dyreste maskine med raviolijern og alt tænkeligt udstyr – og ned til en helt standard maskine, dog med motor, kom vi til at snakke om mel
Paleo-brødet her er et sollidt brød kun bestående af nødder, kerner, æg & fiberhusk. Det er det mest simple brød jeg nogensinde har lavet, og så smager det formidabelt