) Som i kan se får i kun billeder af mit stjerneformedebrød og blomsterbrødet. ) Mine canapéer blev prydet med friskost, parmaskinke og basilikum og så kunne jeg altså ikke modstå fristelsen, så derfor blev den ene canapé dækket med ost og resten af de skønne skønne honningsyltede valnødder
Det giver brødet en dybde og smag som skiller sig ud fra andre brød, som kun er bagt på gær. Vand og mel røres sammen i et rent glas på køkkenbordet og denne skønne blanding skal hygge sig i et døgn tid på køkkenbordet med låget løst lagt på
Med inspiration fra paleokostformen har jeg lavet dette ”brød”, som er lignende det velkendte stenalderbrød, men dette er dog uden alle de forskellige typer af nødder og frø blot kun nogle af dem
Det er kun nødvendigt at blande indtil alt melet er vådt. Det bliver den kun bedre af. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
Paleo-brødet her er et sollidt brødkun bestående af nødder, kerner, æg & fiberhusk. Det er det mest simple brød jeg nogensinde har lavet, og så smager det formidabelt
Blandingen vil være ret våd, men kun til at starte med. Der er bare noget svært tilfredsstillende over at bikse nogle ganske få ingredienser sammen, smide det i en varm ovn, og inden for kort tid kunne nyde helt friskbagt brød
Men skal man lige sige een negativ ting, så kunne de godt have bedre styr på deres underleverandører, altså håndværkere der er der meget korte dage, og derfor jo heller ikke bliver færdige, det er ikke i orden
Start med at opløse gær i det lunkne vand. Mexicanske quesadillas med salami, avocado og ost / Deluxe lakseroulade med spinat / Kaffe cheesecake med chokolade og saltkaramel / Bagt svampe bygotto med parmaskinke / Rocky Road Brownie
Men du kan jo komme næsten hvad som helst på, kun fantasien sætter grænser. Vej Durummel af og kom salt der i, kom blandingen i vandet og kom så hvedemelet i lidt efter lidt sammen med parmesanosten