Et skønt sødligtbrød, dog kun sødet af banan og chokolade. Vil pynte på dit brunchbord. Tag brødet ud af ovnen og afkøl det helt, før du spiser det, ellers kan det være lidt svært at skære
Her er opskrifter på plantefrikadeller og -postejer, på fyldte pittabrød og på forårsruller, på burgere og sunde fritter, her er tærter og pizzaer – og lidttil den søde tand – og selvfølgelig det gode gamle rugbrød
Binder væske rigtigteffektivt og giverbrød en saftigkonsistens. Hæld dejen imuffinsforme. Jeg har aldrig smagt græskar – kun skåret ansigteri dem med en kniv
Det er grove brød som smager skønt med et lag iskoldt smør og skal ikke forveksles med søde kager. Sikke et fantastisk skønt forårsvejr der har været de seneste dage
Dejen puttes i enten brød eller muffinsforme og bages ca. Madbrødene her er lavet med inspiration fra SundMums opskrift på pizzaboller, hvor jeg selv har ændret og tilpasset efter hvad jeg havde og plejer at kunne liimitbrød
Smør muffinsformen eller kom papirsformei og fyld dem halvt op. De små marcipanbrød smagte også fint, men til en anden gang vil jeg hellere blande revet marcipani dejen, da brødenemistede meget af mandelsmagen efter bagning
FIKLIGE STARTET WEEKENDEN UD MED SÅDAN EN LILLE SPRØD EN. DET ER SIMPELT HEN ÆG OG BACON IBRØD. DE VIL OGSÅ VÆRE PERFEKTE TIL EN BRUNCH SAMMEN MED NOGET FRISK FRUGT, OST, KAGE, VARM LEVERPOSTEJ OG NOGET LÆKKERT BRØD OG FRISKPRESSETJUICE