The post Glutenfri bollermed müsli eller chokolade appeared first on sunderehverdag blog. Der er kommet mange flere muligheder, hvis man lider af glutenintolerance, for at lave brød og boller
Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
I den forbindelse, vil jeg dele en hurtig, sund og lækker lille 'opskrift', som supplement til de koldhævede boller - Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli
Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "set lyset", så tænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
en rest kogte ris eller kogte kartofler som jeg riverHirseflagerSesamfrøHørfrøMusli / kokos/nødder/rosiner eller lignende½ pk gærSpeltmel eller hvedemelHonningSaltJeg koger lige havregrøden op med mere vand – sesamfrø, hørfrø, æblestykker, musli eller hvad jeg har af korn, gryn, kokos, mel, nødder eller rosiner, som jeg vil bruge den dag, alt efter hvor grove jeg ønsker mine boller, og sætter det til afkøling – kommer først gær, honning og salt i, når grøden er lunken
Prøv at bage bollermed “gods i”. Den har både stået på friskpresset juice, grove müsliboller, kage uden sukker, helt almindelig rundstykker og hjemmelavet smoothies
Kia havde taget glutenfrie bollermed, lavet proteinpandekager, æggekage og købt pålæg. Jeg havde en fantastisk dag, som startede i selskab med min roomie Sine og min veninde Kia
❥ Boller (se opskrift på Koldhævede müslibollermed revet æble eller Koldhævede grovboller). Hvis man vil søde kompotten mere naturligt eller bare er glad for jordbær, kan man med fordel tilføje jordbær og skære ned på rørsukkeret i opskriften