Balsamico dressing opskrifter

Sydeuropæisk dressing

Sydeuropæisk dressing

Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Tomatsalat med mozzarella og balsamico

Tomatsalat med mozzarella og balsamico

Nem og lækker tomatsalat med mozzarella og hjemmelavet balsamicodressing. Dressingen kan også sagtens servers ved siden af i en lille skål, så man selv kan hælde den over sin salat
Rødkålsalat med balsamico

Rødkålsalat med balsamico

Hæld oliedressingen over kålet og appelsinen. Bland balsamico, sukker, chili og olie sammen og smag til med salt, peber og citronsaft
JAMIE OLIVER TOMATSALAT

JAMIE OLIVER TOMATSALAT

Bland en dressing af olie, balsamico, hvidløg, rødløg, basilikum og oregano. først i salt for at trække væde ud af tomaterne og bagefter i dressingen, hvor den intense smag får lov til at sætte sig
Asparges med laks og rucola

Asparges med laks og rucola

 Rør grov sennep sammen med honning og hvid balsamico. Rør olien i lidt efter lidt til dressingen får en cremet og ensartet konsistens
Vintersalat med masseret grønkål

Vintersalat med masseret grønkål

Lav en dressing af balsamico, sojasauce, olie, cayennepeber og evt. Hak løg og tomater og tilsæt det med dressingen til den masserede grønkål
marineret svinemørbrad med rodfrugter

marineret svinemørbrad med rodfrugter

olie og balsamico. Dressing. Rodfrugterne kom jeg i en varm gryde med lidt olie, da de var blevet bløde hældte jeg en smule balsamico over + krydderierne
Spidskålssalat med blåbær, forårsløg og hindbær

Spidskålssalat med blåbær, forårsløg og hindbær

Hvid balsamico. Dressing. Pisk dressingen sammen og hæld over salaten. Øen lækker salat både for øjet og for munden Jeg serverede den som tilbehør til oksemørbrad men den kan bruges som tilbehør til næsten alt
Ruller med Parmaskinke

Ruller med Parmaskinke

Rør olien med balsamico, havsalt og friskkværnet peber. Hæld dressingen over. Parmaruller250 gr mascarpone1 tsk tørret oreganoHavsalt og peber½ citron250 gr parmaskinke1 egeblad salathoved6 spsk nicoise oliven1 lille bundt frisk basilikum6 spsk valnøddeolie3 spsk balsamicoKom mascarponen op i en skål. 3 spsk balsamico