Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Nem og lækker tomatsalat med mozzarella og hjemmelavet balsamicodressing. Dressingen kan også sagtens servers ved siden af i en lille skål, så man selv kan hælde den over sin salat
Bland en dressing af olie, balsamico, hvidløg, rødløg, basilikum og oregano. først i salt for at trække væde ud af tomaterne og bagefter i dressingen, hvor den intense smag får lov til at sætte sig
1 spsk balsamicoeddike. 1) Bland olivenolie, balsamico og peber til en dressing. 3) Vend olie-eddikedressingen i salaten lige før servering 4 personer. 1 spsk balsamicoeddike
1 spsk hvid balsamico. 2) Bland dressingen af olivenolie, sennep, vand, balsamico, salt og peber. 5) Slut af med at vende dressingen godt rundt i salaten 4 personer. 1 spsk hvid balsamico
olie og balsamico. Dressing. Rodfrugterne kom jeg i en varm gryde med lidt olie, da de var blevet bløde hældte jeg en smule balsamico over + krydderierne
Hvid balsamico. Dressing. Pisk dressingen sammen og hæld over salaten. Øen lækker salat både for øjet og for munden Jeg serverede den som tilbehør til oksemørbrad men den kan bruges som tilbehør til næsten alt
Rør olien med balsamico, havsalt og friskkværnet peber. Hæld dressingen over. Parmaruller250 gr mascarpone1 tsk tørret oreganoHavsalt og peber½ citron250 gr parmaskinke1 egeblad salathoved6 spsk nicoise oliven1 lille bundt frisk basilikum6 spsk valnøddeolie3 spsk balsamicoKom mascarponen op i en skål. 3 spsk balsamico