Bagte auberginer med ost opskrifter

Fyldte gratinerede Auberginer

Fyldte gratinerede Auberginer

Fyld til slut saucen i de tomme auberginer og gratiner medost på toppen. eventuel overskudsfyld kan bages i et lille ildfast fad og ligeledes gratineres medost
GLUTENFRI PIZZA – sund og vegetarisk

GLUTENFRI PIZZA – sund og vegetarisk

Top pizzabunden med de ristede grønsager, spinatblade og revet ost. Spis pizzaen med en frisk salat. Hvis du er veganer, kan du købe ‘vegansk ost’ i f
Pizza ❤ #jatak

Pizza ❤ #jatak

Fyldet kan varieres i en uendelighed, den eneste regel er, at der skal sparres på det, så pizzaen forbliver sprød og kan spises med en hånd, uden at fyldet slasker ned på tallerknen
Veganske pølsehorn & namsere!

Veganske pølsehorn & namsere!

Men de tre forskellige variationer endte med at stjæle al opmærksomheden. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg skal bage horn igen, uden pølser men med forskelligt spændende fyld
Minipizzaer

Minipizzaer

Meny eller Superbrugsen) og i helsekostbutikker, men foretrækker man minipizzaer med tomatsovs og grøntsager, kommer jeg med forslag til fyld længere nede i dette indlæg

FODMAP Does & Donts

FODMAP er en diæt udviklet i Australien, som har til formål at mindske gener i forbindelse med irriteret tyktarm

La-la-la-la Squasagne!

I mangel på auberginer var gode råd dyre, og der måtte dermed handles hurtigt. Hvad kan man finde, der kunne have samme konsistens som auberginer
Det veganske Aarhus

Det veganske Aarhus

Piccolina – pizza med sojakød og vegansk ost. Her kan du få BBQ-burger, cheeseburger, sandwich med tunfrisalat, sandwich med hummus og ugens ret
Bagte auberginer med svampe

Bagte auberginer med svampe

Fordel blandingen i de udhulede auberginer og drys revet ost over. Smager rigtig godt sammen med enten marinerede grillede rodfrugter, en god grøn salat, fløde- eller ovnbagte kartofler
Bagt aubergine med grøntsags/hytteost fyld

Bagt aubergine med grøntsags/hytteost fyld

Hytteosten giver ligeledes den gode cremede konsistens (i mindre omfang selvfølgelig), som en ost ville give en ret, men med mindre mættet fedt og flere proteiner