Bagte tomater med ost opskrifter

Bagt pasta med blomkål, chorizo og ost

Bagt pasta med blomkål, chorizo og ost

Jeg har brugt fuldkornspasta og vendt med cremefraiche, chorizo og frisk persille, krydret det hele med hvidløg, røget paprika og lidt chili og toppet medost
Bagt pasta med broccoli og squash

Bagt pasta med broccoli og squash

Man kan næsten komme hvad som helst i den, og det vil stadig smage godt – fik jeg nævnt, at der også er ost på toppen
bagte løg m. linsefyld

bagte løg m. linsefyld

Bland fetaost, tørrede tomater, linser og timian. bagte løg med linsefyld. Smag godt til med salt og peber

Bagt squash med kødsovs

Ofte bruger jeg grøntsager som gulerødder, bladselleri, majs, tomater og så videre. Som sagt skal vi ikke skære alle kulhydraterne fra kosten, og derfor suppleres retten her fint med et flüte, et naanbrød eller andet på sidelinjen
Bagt savoykål vol 2

Bagt savoykål vol 2

Tilsæt de flåede tomater og krydderierne eks. Jeg har tidligere lavet en lignenede udgave som dene bare med comte ost
Enchiladas med kylling og ost

Enchiladas med kylling og ost

Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Pizza med skinke og tomater

Pizza med skinke og tomater

Du kan vælge at lægge friske agurkeskiver på den bagte pizza i stedet for at bage dem med. Drys medost og oregano
Brød med soltørrede tomater og oliven

Brød med soltørrede tomater og oliven

Lad brødet køle af og nyd så som det er, eller medost, eller andet pålæg. Fordelen ved, at bage brød med surdej er, at man med den lange hævetid ofte får friskbagt om morgenen
Liva har bagt stecca brød.

Liva har bagt stecca brød.

Hjemmebagte pizzasnegle til os. Tomater. Dæk skålen med køkkenfilm og stil dejen til hævning ved stuetemperatur i ca
Alt du skal vide om tomater

Alt du skal vide om tomater

Røde modne tomater kan spises både rå, kogte, stegte, bagte og grillede. Skær cherrytomater over i halve, og kom dem i et ovnfast fad, der er penslet med lidt olie