Imens kartoflerne koges, snittes skalotteløget fint, krydderurterne hakkes og bacon steges evt. Pas på med ikke at røre mosen så grundigt, så den bliver glat som en almindelig kartoffelmos
Svits bacon i en stegegryde, svits kødet og til sidst grøntsagerne. Mørt mørkt kød i en krydret sovs, fyldt med grøntsager, og frisk og let kartoffelmos med hvidkål og citronskal
Ristet bacon, stegte løg, kartoffelmos og smør. mandag i september, er det international bacon-dag. Her skal læbepomaden med baconsmag, fyrfadslyset, friskluftssprayen og deodoranten med baconduft i brug
Lav en grov kartoffelmos af fyldet, gedeost, flødeost, bacon, smør, timian, salt og peber. En bagt kartoffel går man sjældent fejl af, og denne med gedeost og bacon sad lige i skabet
Vi fik græskar/kartoffelmos som tilbehør, og med den slags mad i maven, stearinlysene tændt, og en ny, god bog at gå i gang med bliver mørket straks meget mindre mørkt, selvom uglen stadig tuder derude
Jeg har dog tilsat lidt ekstra (bacon og persille), og erstattet lakridsroden med lakridsrodspulver, da jeg ikke kunne opdrive en stang lakridsrod her i Norge
Lav en grov kartoffelmos af fyldet, gedeost, flødeost, bacon, smør, timian, salt og peber. En bagt kartoffel går man sjældent fejl af, og denne med gedeost og bacon sad lige i skabet
Halver og snit løgene i tynde strimler, hvidløget groft og bacon. 300g bacon. Server med ris, perlespelt, kartoffelmos eller anden rodfrugtemos 6-8 pers
bacon i tern. - kom bacon, løg champignon på stegepanden med resten af paprikaen og svits det af i 5 minutter under omrøring. kartoffelmos, rodfrugtmos eller ris til 3 personer x to dage
Skær også baconen i tern – hvis du ikke har købt dem i tern. Du kan servere paprikagryde med kogte ris – gerne fuldkorns – kartoffelmos eller brasede kartofler og et drys persille