Hvide asparges med rejer og rygeostcreme. Hvide asparges med rejer og rygeostcreme. 20 minutter for asparges-delen samt 55 minutter for brødet inkl. 2 bdt hvide asparges. Skræl forsigtigt de hvide asparges og kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. 2 bdt hvide asparges
Skræl de hvide asparges og læg dem i kogende vand. Arrangér aspargesene på en stor tallerken. 4 tykke hvide asparges. 8 tykke grønne asparges. Kog dem 1 minut og tilsæt de grønne asparges (skal ikke skrælles). Bring vandet i kog igen og kog begge slags asparges endnu 2 minutter. 4 tykke hvide asparges. 8 tykke grønne asparges
Har fået det bedste tip til at opbevare asparges af min veninde Tine. Bræk enderne af aspargeserne og sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
Asparges i svøb smager himmelsk, hvad end du bruger grønne asparges eller hvide asparges. Denne version er den lidt mere “vinter-agtige-version”, da der bruges hvide asparges fra glas
1 bundt friske grønne asparges. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Vend asparges i lidt olivenolie i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Vend rucolasalaten og gedeosten med marinaden og server salaten til de grillede asparges