Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Skær aspargesne i mindre stykker og steg dem et par minutter på en pande med lidt olie. Bland asparges, vandmelon og rødløg og dryp balsamicoeddike ud over
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
supper, salater eller kød. Skyl aspargesene, knæk de træede ender af, og kassér dem. Skær alle baconskiverne over på midten, vikl et stykke bacon rundt om hver asparges, og læg dem til side
Vi har spist en masse asparges – både i salater og fra grillen. Her den anden dag lavede jeg kyllingefrikasse med dild, asparges, friske ærter og gulerødder