Endnu en skøn, skøn salat på sæsonens friske grønne asparges - jeg kan ganske enkelt ikke få nok af dem, og det er jo med at udnytte, at der lige nu er sæson
Denne gang stod den blandt andet på fyldt kyllingebryst i selskab med mine knuste kartofler med hvidløgssmør og stegte aspargesmed mandelflager og kapers
Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. kapers 4 spsk
Jeg fik stegte hvide asparges stegt i smør, citronskal og kapersmed et pocheret æg på toppen. Min hovedret bestod af cognac flamberet oksemørbrad med puré af sød kartoffel grønne aspargesmed panchetta omkring, stegte kartofler i grønne urter og med en cognac sovs
Dampede hvide asparges, med rucolaspirer, kapers og hjemmerørt peberrodsmayo. Bagefter spiste jeg en lækker og cremet aspargessuppemed hjemmelavede hvidløgs-croutoner og persille