Skræl de hvide aspargesmed en kartoffelskræller, og skær herefter den lidt træede ende af. Kog vand op i en gryde med en smule salt, ogkog dem deri i ca
Mange vikler bacon omkring og steger/griller dem, hvilket også smager skønt, men som friske eller bare dampet asparges går man hellere ikke forkert i byen
I. p. i. n. s. e. h. a. r. j. g. l. v. t. æ. k. o. u. m. d. f. ). D. ø. ,. K. é. O. 2. b. 1. c. F. ½. 6. T. 4. -. 5. å. G. L. S. 8. y. (. N. 7. 3. 0. H. P. ) g
Stegt kylling med melonsalat. Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød oggennemstegt, inden den skæres i skiver og anrettes på salaten
Men selvom ’salsa’ er det italienske ord for sauce, så forbinder man tit salsamed den mellemamerikanske, krydrede sauce, som typisk indeholder tomater og chili
Varm en grill godt op (kan også pandesteges) og placer asparges-bacon-pakkerne på. Men uden tvivl, er det nogle uger, hvor man kan få yderst velsmagende asparges, som kan tilberedes på utallige måder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.