Derfor blev det altså tid til en gang hvide aspargesmed pocheret æg og en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaise tilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Lægasparges på panden og steg dem ved svag varme ca. Lige nu er der lækre, danske asparges. Vend dem med en tang, så de bliver fint grønne og bliver stegt lidt på begge sider
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Anret dem i et fad sammen med de lune asparges og smuldr feta henover. grønne asparges. Steg dem på en pande i lidt olivenolie sammen med presset hvidløg til de er møre, men stadig har bid
Skræl de hvide asparges og læg dem i kogende vand. Arrangér aspargesene på en stor tallerken. Rør mayonnaisen med fløden og smag til med salt, peber og limesaft
Grønne asparges er også rigtigt delikat til at dyppe med. Estragon bruges ofte i opskrifter med fjerkræ, æg og i dressinger, marinader og kryddereddike
eventuelt med piskede æg og som oftest bliver gratineret med ost. Krydr med citrontimian og smag. Her i Tyskland kan vi nemlig mægtig godt lide Auflauf