Når der er et minuts tid tilbage af pastaens kogetid, tilsættes asparges og sukkerærter til saucen. En hvid sauce, parmesan og gerne lidt grønt i form af ærter og asparges, det er vist blevet kærestens hof
friske, grønne asparges. Kidneybønnen er den bønnetype der indeholder det allerhøjeste niveau af lektin, som er et giftstof, der bliver ødelagt af at blive kogt, derfor er det vigtigt, at du koger dine bønner, så de er helt møre – udblødningen ødelægger ikke giftstoffet, men den forkorte kogetiden
Den grønne bund er baseret på asparges, ærter, speltkerner og hollandaisesovs. Ligesom alle andre grøntsager indeholder asparges og ærter en lang række vigtige vitaminer og mineraler
Kom herefter frostposen med de marinerede kyllingebryst i køleskabet, og lad dem dem stå der, mens du tilbereder nektariner og asparges til salaten (eventuel længere - jo længere tid kødet står i marinaden, des mere trænger marianaden igennem)