- og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
Server kyllingen medasparges, tortellini og parmesanost. grønne asparges. I butikken så kyllingen tilmed rigtig fint ud, så jeg valgte at lave et eller andet med sådan et kræ
Grill asparges på en grillpande til de er al dente. Alle ingredienser blandes sammen, limesaft presses over, olivenolie kommes på sammen med salt og peber
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Har fået det bedste tip til at opbevare asparges af min veninde Tine
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Asparges i svøb smager himmelsk, hvad end du bruger grønne asparges eller hvide asparges
1 bundt friske grønne asparges. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Her til aften er valget faldet på en thai-version med chili, citrongræs, kokosmælk og koriander. Køb noget godt brød og server til muslingerne - og servèr gerne med et køligt glas hvidvin, som absolut ikke forringer oplevelsen
Vend asparges i lidt olivenolie i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Vend rucolasalaten og gedeosten med marinaden og server salaten til de grillede asparges
Tag bådene op med en hulske. Smag til med salt, peber og citronskal. Drys med den revne ost. Fordel pølseskiverne over spidskålen ved servering og pynt med persille
Denne variant stegt i smør med ristede sesamfrø er ideel som tilbehør til både fiske- og kødretter. Asparges er en yderst velsmagende grøntsag, der både smager godt rå, stegt eller bagt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.