Andebryst tilbehør opskrifter

Andebryst

Andebryst

Tilbehør til stegt andebryst. Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spiser til mortens og/eller juleaften
Pandestegt Andebryst med Rødbede-Blommesalat

Pandestegt Andebryst med Rødbede-Blommesalat

Og hvor low carb den rent faktisk er med al den frugt kan man så diskutere, men jeg kalder den low carb, når der ikke er et tilbehør i form af ris, pasta, kartofler eller lignende
Ovnstegt berberi andebryst med rosmarin og merian

Ovnstegt berberi andebryst med rosmarin og merian

Andebryst kan spises med mange forskellige slags tilbehør – men det har var en en favorit. Rids andebrystet lige ned til kødet på kryds og tværs og krydr med rosmarin, merian, salt og peber
Blommechutney

Blommechutney

Chutney er velegnet som tilbehør ikke blot til kød og kold skinke, men også til stegt fisk eller ost
Rødkålssalat med granatæble

Rødkålssalat med granatæble

Denne friske rødkålssalat med granatæble fik vi lørdag aften sammen med noget økologiske andebryst som vi havde tilovers fra julen
Grov æblekompot med ingefær

Grov æblekompot med ingefær

Fantastisk tilbehør til andebryst, svine- og oksekød – og også til fed fisk som laks. 2 – 3 kviste friske timianTilbehør
Rødløgsmarmelade

Rødløgsmarmelade

2 rødløg. 1 dl Muscovadosukker. 1 dl eddike. 1 tsk salt. ½ tsk groftmalet sort peber
Æble-pærechutney

Æble-pærechutney

Kom alle ingredienserne i en stor gryde, bring dem i kog og lad dem snurre uden låg i ca. en times tid
Paleo madplan uge 33

Paleo madplan uge 33

Vi skal grille et helt andebryst (Har du ikke lige sådan et, vil jeg foreslå en hel kylling). Grøntsagerne/tilbehøret skal være som denne ret
Paleolivets Madplan uge 27

Paleolivets Madplan uge 27

Jeg elsker nemlig bare den ret OG vi har nogle andebryster i fryseren, som jeg nu husker at tage op, fordi det står på madplanen
Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Andebryst med gulrotpuré, rosenkål, timianpoteter & rødvinsaus. Fløtegratinerte poteter er godt tilbehør til denne retten, den bløte konsistensen gjør at retten
Rosastegt and med granatæblesalat

Rosastegt and med granatæblesalat

Det er virkelig lækkert og passer især godt til andebrysternes kraftige smag. Du kan også vælge at lave lidt ekstra tilbehør og så har du hurtigt menuen til en rødvinsaften med vennerne