Hæld væsken gennem en sigte over i en glasskål (skyl gerne lige skålen et par gange i varmt vand, så glasset ikke får et chok og revner, når den varme væske fra anden hældes i skålen)
kogende vand, kulør, jævning, andefond. Fyld anden medsveskerneog to æbler skåret i tern. Partér anden og servér medsvesker, æblestykker, rødkål, kartofler og franske kartofler
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
æblerne skrælles og skæres i skiver og blandes medsveskerne. Vi spiser altid and og flæskesteg juleaften - jeg kunne nu godt nøjes med anden, men flæskestegen hører ligesom til
Opskrift gås, gåsesteg, langtidsstegt, julegås, hjemmelavet rødkål. Bland æbler, appelsiner og de fulde sveskerog dadler, gnid dem med salt og peber og stop dem op i røven på gåsen
…med valnødder, æblerog balsamico glacering alla Oh She Glows. Jeg har længe gerne villet skrive et nyt blogindlæg, med lidt mere personligt indhold end jeg plejer at dele her på bloggen
En rigtig sommerret med and, som jo ellers tit bruges i julen. Læg dem i et ildfast fad, pres citronsaft over, drys med knust fennikelfrø, og sæt fadet i ovnen i ca
Skær æblerne i både med eller uden skræl. Fyld dem i anden sammen medsveskerneog luk evt. Læg stykkerne i en bradepande beklædt med alu-folie og stil dem koldt