Så en helt igennem fantastisk kage – både tilgæster med diverse allergier og til det nye år, hvis du har et nytårsfortsæt om mindre sukker og flere kager
Koteletter i fad til forsinkede gæster. Men hvis du behandler koteletter pænt, giver de godt tilbage. Sæt dem i ovnen når gæsterne kommer – har maden ventet på gæsterne, kan gæsterne nok vente et kvarters tid på at den kommer på bordet
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Til tider kan det være svært at blive enige om, hvad vi skal have tilaftensmad, men når kylling i tomat/hvidløgssauce bliver foreslået, er der aldrig nogle protester
Det lækre ved mexicansk mad er, at der er enormt meget smag i og der er så mange lækre ingredienser af tilføje, som for eksempel Jalapenos, som jeg bare kunne spise rent
Det er jo en fordel hvis du skal have gæstertil middag. Hæld vandet fra, og sæt gryden tilbage på det slukkede blus – eller på laveste blus – og damp kartoflerne helt tørre
Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spiser til mortens og/eller juleaften. Men vi behøver jo ikke stege hele anden, fordi vi får lyst til at spise and
Spis dem til morgenmad, frokost eller brug dem som en lille appetizer, når gæsterne ankommer. avocadocreme og ost er perfekte til de kødfri dage, eller de dage, hvor måltidet ikke behøver at være så tungt
Hokkaidosuppen er meget nem og enkelt at tilberede og derfor perfekt som et hurtigt aftensmåltid eller et godt bud på en forret, som du kan servér for dine gæster
Du kan med fordel forberede og samle lasagnen først på dagen, stille den i køleskabet, og så først sætte den i ovnen en tre kvarters tid før, maden skal på bordet – så behøver du ikke stå i køkkenet, mens du har gæster
Jeg har valgt at vende det til noget positivt, da det her må være løsningen for alle. De grove burgerboller er den helt perfekte burgerbolle, hvis du spørger mig – og samtlige gæster jeg har serveret dem for igennem tiden