Pisk sukker, vaniljekorn og æg sammen i en skål til æggesnaps. Jeg havde rigtig gransket katalogerne og skrevet mig en lille liste med de kogebøger, jeg gerne ville have, for der var jo nogle rigtig godt tilbud
Bland mascarpone medæggesnapsen. Pynt med hindbær hele vejen rundt i kanten. Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse
Sigt kakao og mel i æggesnapsen og vend det hele forsigtigt sammen. Pisk æg og sukker til en luftig masse (eller ‘æggesnaps’, som det nu så fornemt hedder)
Chokoladesmørret vendes forsigtigt i æggesnapsen, hvorefter mel og nøddekerner tilsættes. Jeg havde derfor om formiddagen været i sving med, at få bagt og valget faldt hurtigt på min ynglings brownie
Bland forsiktigt chokoladen ned i æggesnapsen. Kom fyldet på med en ske så det dækker hele tærten. En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Bland alle de tørre ingredienser sammen og kom i æggesnapsen. Jeg ville så gerne have taget billeder af hele kagen, men det eneste der pludselig var tilbage, var det ene stykke, som jeg nu faktisk spiser, mens jeg skriver opskriften til dig Den er så lækker
Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps, de finthakket mandler tilsættes, læg bagepapir i bunden af en rund bageform, smør siderne med lidt smør, så det ikke hænger i
Rør chokolade og smørblandingen i æggesnapsen, sammen med mælk. I en skål for sig, blandes mel, salt, kakao og bagepulver grundigt, vend den hakkede chokolade i og det hele røres i chokolademassen