En blød og lækker, svampet kage med revne æbler og revet marcipan. Pisk smør og sukker sammen, så det bliver hvidt, pisk æggene i ét ad gangen, rør marcipan og æbler i
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Bland de revne æbler og marcipanen sammen og rør det i dejen. Vi har nemlig rigtige mange æbler og nedfaldsæbler i haven, så min samvittighed sagde mig, at det godt måtte være noget med æbler
Skær kernehuset ud af æblerne og skær en skive af bunden for de står stabilt. Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør
være en omgang frugt - æbler, pærer, banan, papaya, granatæblekerner mm. Jeg forestiller mig også, at en omgang marcipan ville være ekstremt lækkert i dem
Skær marcipanen i lidt grovere stykker ned i dejen og riv æblerne og put dem i dejen. I denne kage rev jeg æblernemen jeg forstiller mig, at for mange kunne det være lækkert med æblestykker
Jeg havde ellers lavet en aftale med mig selv om, at der ingen søde sager var før weekenden - men så var det, at jeg fandt en opskrift på en æblekage, som meget belejligt kunne bruges til at udrydde et par æbler ude i køkkenet, og så har jeg ikke kunnet tænke på andet resten af dagen
Jeg har lavet den kage før med æbler og kanel (se opskrift her), og det er altså en favorit, så jeg tænkte, at man kunne bytte æbler og kanel ud med rabarber og marcipan - og det fungerede skam ret godt
Snit æblerne fint og læg dem i toppen af kagen. Mine forældres æbletræ bugner med dybrøde, efterårssprøde æbler, og jeg får jævnligt sponsoreret en kæmpe sending æbler