Kagen er dejlig sød (men hey, ikke for sød) med et frisk spark af de syrlige æbler. Så er spørgsmået jo, om du er en perfektionistisk æstetiker, som jeg, der sirligt placerer dine æbler – eller om du bare vil drysse hakkede æblebåde ud over kagedejen
Opskriften i dette indlæg er ikke på kager bagt i forbindelse med dåben, men et kærkomment forsøg på at få brugt nogle af de "få" æbler som vi i år har fået på vores æbletræ
Blåbærkagemed hvid og mørk. Favorit æblekagemed masser a. Lune, friskebagte kanel og kardemommekrydrede snurrer medefterårsæbler, mørk chokolade og knasende, grofthakkede mandler – det er virkelig ikke dårligt
Når nu jeg er i gang med at skrælle ogkogeæbler til mos, så laver jeg altid dobbelt portion. Æblekagenmed brombær er en af mine mange kageklassikere, som jeg tit serverer, mens vi stadig kan få fingrene i de velsmagende danske æbler
Jeg har lavet den kage før medæblerog kanel (se opskrift her), og det er altså en favorit, så jeg tænkte, at man kunne bytte æblerog kanel ud med rabarber og marcipan - og det fungerede skam ret godt
En god ting ved bananpandekager er at de tager ikke ret lang tid at lave, og de bliver lavet af noget man som regel har på lager – måske lige med undtagelse af bananerne
Så er du ikke til kage eller chokolade, så er denne dessert et godt bud, som du nemt kan servere for dine gæster – de opdager aldrig at de guffer sukkerfrit i sig
Blend mandlerog hørfrø til mel, og bland det med kokosfibermelet og bagepulveret i skål. De rigtige kagermed sukker, smør og hvedemel en gang i mellem, og så de sundere til alle de andre gange, hvor kagesulten melder sig hen ad eftermiddagen