Vinterens mange dejlige rodfrugter smager så godt som fyld på en pizza. Hav et lager af kartofler, persillerod, pastinak, rødbeder, knoldselleri, løg og kål liggende – det holder sig godt et køligt sted, og så er det bare at kigge ned i kassen og tilberede aftensmad efter kassens indhold
Høns i asparges. hønsekødssuppe i min. Normalt vil jeg servere høns i asparges i tarteletskaller, men da jeg ikke har fået eksperimenteret med dette endnu, blev det spist med agurke- og tomatskiver
Han stammer fra Iran, og hans søde og dygtige kone (der selv står overfor at få sin egen PhD næste år) havde lavet maden – blandt andet rullerne, som jeg heldigvis fik opskriften på
Når det skal gå lidt stærkt og alligevel være lækkert, er tortillapandekager en rigtig god ide. Tre slags kan man lave på meget kort tid, og så er der lidt forskelligt at nippe af
Revet skal fra en økocitron. Nippemad. Rør det hele sammen med et par spiseskefulde creme fraiche, så det lige hænger sammen, og smag til med salt og peber
Tilsæt cremefraiche og mos og rør det hele grundigt sammen. Nippemad. Ideen med knust bacon og rødløg fik jeg fra Piskeriset, som brugte knust bacon og rødløg i en dressing i sidste uge
Nippemad. Til sidst dryppes olivenolie ud over hele herligheden, og fredagsnippemaden er reddet. Dette indlæg blev udgivet i Nippemad, Opskrifter og tagget parmesan, pizza, rucola
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.