Nippemad: Sprøde Squashfritter med parmesanrasp og dip
Dalsgaard i Skivholme
Dalsgaard i Skivholme
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Man skal bruge
  • 1 Squash
  • 1 æg
  • 3 spsk rasp
  • 3 spsk fintrevet parmesan (riv selv – køb ikke revet parmesan, det lugter fælt)
  • Krydderier efter eget valg – jeg bruger normalt timian og lidt stødt chili
  • Bland rasp og revet parmesan med krydderierne.
  • Pisk ægget godt med en gaffel.
  • Skær squash i ca. 10 cm lange både, fjern kernerne, hvis det er en stor squash.
  • Vend bådene først i æg og så i raspblandingen og sæt bådene på en bageplade med bagepapir på.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.