E. g. e. n. t. l. i. v. a. r. d. s. m. b. o. c. k. M. y. j. ,. u. f. å. D. h. p. H. æ. I. B. 4. 2. 0. 1. J. ø. G. –. (. ). 5. 7. -. 3. F. T. Æ. L. R. x. S. P
I denne galette har jeg lavet en forholdvis fedtfattig, grov bund med fuldkornsmel. Den er fyldt med masser af løg og porrer ogbacon – sidstnævnte ikke meget, men nok til at give en god, røget og salt smag til tærten
Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Løgringe ogbacon i en fantastisk kombination. Rens og vask løgene. Baconen skal nu vikles rundt om hver løgring og ligges på bagepapir på en bradeplade
Derfor har jeg lavet min egen tærtebundsopskrift medgrovmel, havregryn, en smule smør ogyoghurt. Hvis du har set nogle af de andre tærteopskrifter her på bloggen, så ved du også, at jeg ikke er så vild med en hvid bund lavet kun med smør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.