Læg en smule parmaskinke, så en klar gorgonzolaog giv det en omgang med ukrudtsbrænderen, så den smelter lidt – alternativt kan det klares under ovnens grill
Tilsæt olie og ønsked krydderi. Lad nødderne køle af på en bageplade. 500 g nødder (jeg har brugt hasselnødder, pistacies, valnødderogpekannødder)1 spsk olie1-2 spsk krydderier (jeg brugte chili, karry, paprika og rosmarin)Rist nødderne i 1 min på panden ved middelvarme
) Jeg brugte halvt mandler og halvt hasselnødder, men man kan sagtens nøjes med den ene slags. Den smager simpelthen SÅ godt og igen var gæsterne vilde med den
En lækker sommersnack, er frosne bananstykker overtrukket med mørk chokolade og hakkede nødder. Sommeren er over os ogmed det varme vejr stiger lysten til is
Jeg er ret vild med grønkål, men for at være ærlig har det ikke altid været sådan. Vi er lige nu sidst på grønkålssæsonen, og det skal selvfølelig udnyttes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.